TVISTAD

IF YOU AREN'T ON YOUR FEET, YOU BETTER GET UP NOW

Kategori: Allmänt

hej hej, jag är en trött, sliten och nyduschad tjej som väntar på min pojkvän och bloggar pga tristess och för jag annars kommer bli ihjälslagen av Karro.
 
Så ni som läser har missat en del, men ändå inte så mycket då jag är en väldigt tråkig person. Orkar nog inte skriva så mycket om vad jag gjort så ni får mina instabilder sen en vecka tillbaka.
 
Var som sagt på bio med boysen och Nils och såg på Hobbit som var bra, men värdelöst slut.
 
Fika med älskling.
 
Lyssnat oavbrutet på Maroon 5.
 
Hade på mig mina nya döds coola byxor.
 
Gymmade med Mira i tisdags vilket vi även ska göra imorgon.
 
Åt tacobar och såg film på skolan.
 
Gårdagens outfit, mammas kavaj, vit spets tröja och dr, denim jeggings
 
Tränade för första gången på några veckor efter att jag varit sjuk, gick väl sådär men galet kul.
 
Jag ska försöka blogga lite imorgon också, men just nu så ska jag ut och röka och släppa in min Nils.

BOY IT'S NOT EASY TO TELL YOU GOODBYE

Kategori: Allmänt

Idag är en sån där dag, en sån där dag då jag varken vet ut eller in.
Jag känner mig helt förstörd på insidan, och anledningen är okänd.
Jag mår bara dåligt helt enkelt och är i min egna lilla värld och märker inte riktigt vad som vänder i omvärlden.
 
+ Så är jag sjuk fortfarande.
 
Trots min sjukhet så har jag kämpat mig till skolan efter en natt spenderad hos Nils. Första på några dagar, men det kändes som om det var en evighet sedan sist.
 
 
Just nu sitter jag på plan 2 på skolan och ska starta ett Glee avsnitt. Egentligen ska jag vara på plan fyra och ha engelska lektion, men mådde både dåligt, dåligt som i illamående och dåligt som i dåligt. Men självklart sa jag bara att jag mådde illa. Efter detta är det matte, vi får se hur det blir med den lektionen, jag kan ju inte ens tänka klart för tillfället.
 
Efter skolan åker jag till Haga och coachar mina småbarn och sedan efter det så ska jag tydligen på bio med Nils, Acke och Fisken, The Hobbit står på schemat.
 
Emo dag idag.
 
  
 
 
 

SÖTASTE NÅGONSIN

Kategori: Allmänt

THERE'S AN OLD VOICE IN MY HEAD THAT'S HOLDING ME BACK

Kategori: Allmänt

Var och shoppade idag på förmiddagen med mamma
 
PÅ APOTEKET.
Jag är frökyld och har öron inflammation, och det är inte kul alls. Igår kväll, kvällen innan skolan började skulle jag sova hos Nils då jag trodde jag blivit relativt frisk, men det slutar istället med att jag ligger i hans famn och gråter för jag fått så otroligt ont i örat. Mitt liv äger inte. Men nu efter shoppingen så har jag fixat både alvedon ch penselin vilket är skönt. Även en massa annat kul! Är för eran information sjukskriven imorgon med, sedan får vi se. Kommer i alla fall inte få träna på hela veckan pga penselinet. Inte ok.
 
Tagen har tillbringats framför datorn där jag spelar Sims 2 som jag åter igen fastnat för. Har även smaskat i mig en massa dålig mat. På bilden ser ni mitt underbart vackra leende med chokladsås på hakan för att jag blir för exalterad när jag äter glass.
 
Igår flög det i tonårsfasoner in i min pappa då han plötsligt ställde frågan "Hurru, kan du klippa mitt hår du?". Ehm..
Jag varnade honom att jag klippt hår två gånger förut och båda dem var tvugna att raka av sig håret. Men min far är en envis jävel så det blev av. Och nöjd kund resulterade i pizza som åts medan jag kollade på Glee.
 
 

NÅN BORDE BYTA STAD, FÖR NU KOMMER ALLT TILLBAKS

Kategori: Allmänt

 
På senaste tiden har jag tänkt,
tänkt tillbaka på mitt liv och de saker som gjort mig lycklig.
Såklart poppar du upp hela tiden, och jag vet inte vad jag ska göra.
Jag saknar dig eller kanske snarare oss mer och mer för varenda minut.
Kanske jag ska ringa? Eller skicka ett sms? Eller?
Jag har tänkt ut en dialog och allt, som kanske kan få allting och bli okej.
Men vad är okej? 
Att jag blir galet lycklig för stunden och sedan blir krossad igen?
För så blir det nog.
Det är ungefär precis det som kommer hända.
Och det låter väl inte okej? Det tycker inte jag.
Men problemet är att jag inbillar mig något mer, något som inte ens finns eller kommer att finnas igen.
Men är det verkligen värt att leva livet utan dig?
Egentligen är vi ju gjorda för varandra du och jag.
 
I samma låga skor. Och leendet du log. Så här kan det inte va, så här kan det inte va. Bjuder på cigg igen, men nu som fienden. Säger att allt är bra. Hur fan kan du spela glad?


Jag vet du försöker, och tro mig
det vill jag med.
Men du har inget intresse av att varken glömma eller förlåta
och hur ska det då gå?
Jo det kommer inte gå alls.
Och för den delen är nog inte jag redo att släppa helt heller.
Men vad fan ska man göra när man förlorar en del av sig själv?
 

 
Nej jag glömmer nog aldrig bort vad du gjort.
 
 
 
 

DIDN'T GIVE HER ALL MY LOVE I GUESS NOW I GOT MY PAYBACK

Kategori: Allmänt

 
 
 
Hahaha åh herregud, jag läste nyss en blogg vars jag inte ska nämna namnet på men där hade hon skrivit upp sina nyårs löften, ett utav de var "skaffa en pojkvän" HAHA vad fan är det för jävla löfte?? Ska man ta första killen som kommer fram till en och pratar med en eller vadå? Man hittar ju förmodligen ingen vettig kille om man letar, då är ju alla vettiga i en vecka eller två, sedan får man det värsta förhållandet i sitt liv. Och vad händer om man inte kan hålla sitt löfte då? Blir man ännu ledsnare då om man inte hittade en kille ändå? Haha nä jadu, vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att det var nog det sämsta löfte jag någonsin hört.
 
Anyway, det här med nyårs löften och att det är en massa människor som tar det på rejält allvar och vissa som tycker det är ett skämt, men för de så måste man ju inte trycka ned andra som gjort ett löfte och verkligen hoppas på att få en ny start och ett bättre år. För själv tror jag på nyår och ny start.
Men! Bara för det så tänker jag inte ha något löfte för vilket vettigt löfte jag än gör så kommer jag inte kunna hålla det, men jag tänker ha vissa "riktlinjer" under 2013. Jag vet att det är uttjatat, men det är inte precis konstigt men jag vill äta nyttigare, motionera mer, fixa upp min kropp och vara mer optimistisk. Men det jag verkligen ska försöka hålla mig ifrån, det är att dricka alkohol.
 
 

I MAY HAVE FAILED BUT I HAVE LOVED YOU FROM THE START

Kategori: Allmänt

Hej och oj oj vad mycket ni missat.
 
Till att börja med var mitt nyårs firande helt underbart och det spenderades i Säter själv med Nils + Meija. Där lagade vi tre rätters som var galet gott och myste galet mycket och gick ut och såg på fyrverkerierna vid tolv slaget så jag fick en underbar kyss. Hela alltet var bara magiskt.♥
 
 
Sedan Nils kom hem från Östersund (den 25e) har vi varit med varandra konstant och vi var även där nu i veckan då vi bland annat var på storsjöbadet vilket var roligt. Men sista natten där blev jag sjuk och har nu varit det i två dagar.
Jag mådde så himla dåligt igår och igår natt, men idag mår jag mycket bättre men ändå relativt sjuk. 
 
Innan vi åkte till Östersund tillbringades tre dagar på Birsta/stan med shopping tillsammans med Bea och Nils de första dagarna och med mamma den sista och jag gjorde några bra köp på mellandagsrean!
 
Just nu sitter jag och dricker milkshake och väntar på att Nils ska koma och hjälpa mig med att installera sims som jag laddat ner tidigare idag och sedan tilbringa natten med mig. Winning.
 
I övermorgon börjar skolan igen och jag borde nog ha pluggat under lovet, men det har inte jag gjort och jag har ångest som vanligt.
 
 New in 
 
 
New in